DIY karáncsonyi ajándékok tesónak BLOGMAS #16

Sziasztok!




Ma a tesók következnek ajándékok terén. Próbáltam úgy válogatni, hogy fiúk és lányok egyaránt szerepeljenek benne, remélem tudok segíteni. Ha kíváncsi vagy, olvass tovább.



#1
Bögre
Top DIY Christmas Gifts Ideas:
(Forrás a képre kattintva) 

Ebből a részből sem maradhat ki egy bögre. A képen nővér és húg kapcsolatáról van szó, de nagyon könnyen, egy szóval át lehet alakítani másmilyen kapcsolatra. Nincs másra szükséged, mint a szokásos bögrére, és porcelán festékre, ráírni a bögrére, hogy A Nővéremnek van egy nagyszerű Húga és már kész is. 

 #2
Felirat 
funny christmas gifts for little brother - Google Search:
(Forrás a képre kattintva) 

Hasonlóan kedves ajándék lehet a fiú tesótoknak ez a felirat. Amihez megint csak egy feszített vászon és filctoll kell, majd ráírod, hogy Mosolygok, mert te a Bátyám vagy és Nevetek, mert nem tehetsz ellene semmit. 


#3
Felirat lány tesónak 
I cannot Wait to see you Tam!!!  I love you so much:
(Forrás a képre kattintva) 


Szerintem ez is egy nagyon kedves ajándék, mondjuk akkor a legmutatósabb ha tud a tesód angolul, mert lefordítva nem jönnek ki ilyen jól a szavak. Ehhez egy fa táblára van szükséged, festékre, és esetleg fa betűkre, hogy ráragaszd a SISTER feliratot, de akár rá is írhatod, úgy is jól néz ki. 

#4
Póló
Regalo divertido del mundo Okayest hermano - camiseta del hermano - hermano - regalo de Navidad para el hermano - el regalo de cumpleaños - cuello en V suave para hombre Tee shirt
(Forrás a képre kattintva) 

Bár ezt konkrétan meg lehet vásárolni, úgy gondolom nagyon könnyű az elkészítése. Csak egy egyszínű pólót kell venned, és vagy ruhára vasalható betű matricát, vagy pedig textilfestéket amivel a feliratot ráírod. Ez csak attól függ melyik kényelmesebb neked, és melyiket találod meg. 

#5
Star Wars bögre
Personalized Brother Gift For Brother From Sister Best Brother Mug For Brother Coffee Mug Brother Christmas Gift For Brother Birthday Gift by PeachandPaper on Etsy https://www.etsy.com/listing/480240977/personalized-brother-gift-for-brother:
(Forrás a képre kattintva) 

Ha a tesód Star Wars rajongó, akkor szerintem nagyon örülne egy ilyen bögrének. A szükséges dolgokat szerintem már fejből tudjátok. Ez a bögre mondjuk egy kicsit időigényesebb és jobban oda kell figyelni az elkészítésekor, de megéri. 




Remélem ma is tudtam segíteni az ajándék válságban néhányotoknak. Nyugi! Már csak két ilyen bejegyzés van hátra, utána letudjuk az ajándékokat is. Addig is remélem néhányat elkészítetek. 


Jó karácsonyi várakozást!
     XOXO


(Következő bejegyzés: 2016. december 17.) 




Szeretnél látni a blogon egy általad írt bejegyzést? Légy vendégíró! A részletekért olvasd el a bejegyzést.

You Might Also Like

0 megjegyzés