Top10: Kedvenc Bruno Mars zenék

Sziasztok!




Mivel már a Rólam fül alatt is írtam erről, gondolom nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom Bruno Mars a kedvenc énekesem. Hihetetlen jó zenéi vannak, nagyon jó koncertet tud csinálni, és végül de nem utolsó sorban nagyon helyes *-*. Úgy gondoltam megér egy bejegyzést ő is. Így ma bemutatom nektek a kedvenc zenéimet tőle.




#10
Uptown Funk
A legújabb dalának természetesen fel kellett kerülnie a top10-es listámra. Nagyon jó, táncra buzdít és akinek semmi ritmusérzéke még azt is megmozgatja.

#9
Runaway Baby
Bruno Mars-tól ilyen gyors zene? Nagyon ritka. De ez nagyon összejött neki. Imádom.

#8
It will rain
A tipikus Bruno Mars, depis zene, nagyszerű szöveg, dallam. Nem hiába a Twillight utolsó részének egyik dala

#7
Just The Way You Are
Egy újabb szerelmes dal, de ezúttal más irányból. Nem depis, hanem vidám, nem valaki elveszítéséről szól, hanem megszerzéséről.

#6
When I Was Your Men
Felváltva depis, és vidám dalok. A When I Was Your Men olyan, akárcsak az It will rain. Hihetetlen nagy kedvenc. Ha bármelyik sorát meglátom, azonnal elkezdem énekelni.

#5
Treasure
Ha meglátom a klipet, egyből a 70-80-as évek jutnak az eszembe illetve Michael Jackson. Nem hiába kedveli annyira a munkásságát Bruno. 

#4
Billionaire
A dal, amivel a szívembe lopta magát Bruno Mars. Ez volt az első zene, amit hallottam tőle, és a hangja azonnal rabul ejtett.

#3
Talking To The Moon
Imádom. Csak ennyit tudok mondani

#2
Gorilla
"Régen" is imádtam a dalt, de a koncert után......wááá. Majdnem a kedvenc kedvencem :D

#1
The Lazy Song
A klipp, a szöveg, a kinézet. Soroljam még mit imádok ebben a dalban? Körülbelül a hétvégéimet írja le, főleg a szombatot.

Remélem ti legalább fele annyira szeretitek Bruno Mars-ot mint én, vagy legalább most megszerettétek a kedvenceim által. Az elején nagyon nehéz volt a választás, de dönteni kell. A 10 az nagyon kicsi szám ilyen szempontból számomra.

Zenékben gazdag napot! :)
   XOXO

(Következő bejegyzés: 2015, augusztus 14.)

Forrás: youtube.com

You Might Also Like

0 megjegyzés